Égal Teaters barne- og ungdomsgruppe

Égal teater har sin egen barne- og ungdomsgruppe med barn fra 7 til 18 år. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om barne- og ungdomsgruppen. Vi tar desverre ikke inn nye elever før februar 2023. Inforamsjon om påmelding og audition kommer i januar 2023.

Vi ønsker deltagere som er engasjerte, pliktoppfyllende, og som deltar på de øvelsene og forestillingene Égal teater setter opp. Vi jobber med skuespillerteknikk (Stanislavski), improvisasjon, sceneforståelse, tilstedeværelse, stemmebruk, sang , dans, bandmime, fekting og sjonglering. Instruktører er Vivian Hein og Porfirio Gutierrez.  Begge er skuespillere med pedagogikk i scenekunst fra Kunsthøyskolen i Oslo.

Elevene ved Égal teater har sine egne oppsetninger som for eksempel “Ole Brumm/ Winnie the Pooh” som spilles både på Engelsk og Norsk. De deltar også i mange av Égal teaters oppsetninger sammen med profesjonelle skuespillere i stykker som “Lillebror og Knerten”, “Folk og røvere i Kardemomme by”, “Pippi Langtrømpe på de Sju Hav”, “Blekkspruten”, “Sirkus Mikkelski”, “Emil i Lønneberget” – med flere.

Det hele startet med vårt eget lille familie teater her er Njål, Hulda Vivian og Porfirio 
Knerten og Lillebror 

Ingeborg gjør seg klar til forestilling Sirkus Mikkelski Solør festivalen
Teaterøevelser
En liten matpause mellom forestillingene. Først en på norsk så en på engelsk!! Fantastisk fine forestillinger. utrolog stolt av denne gjengen!
Her øves det
Sirkus Mikkelski av Alf Prøysen
Pippi på de sju hav