Egal teaters barne- og ungdomsgruppa

Egal teater har sin egen barne – og ungdomsgruppe med barn fra 7 til 18 år. Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om barne og ungdoms teatret.

Tilbudet er gratis, men vi ønsker deltagere som er engasjerte og pliktoppfyllende og som deltar på de øvelsene og forestillingene egal teater setter opp. Vi jobber med skuespillerteknikk, ( Stanislavski)  improvisasjon, sceneforståelse, tilstedetværelse, stemmebruk, sang ,dans, bandmime, fekting og sjonglering. Instruktører er Vivian Hein og Porfirio Gutierrez begge skuespillere med pedagogikk i scenekunst fra Kunsthøyskolen i Oslo. Regi Eivind Holmboe regisør. 

Elevene ved egal teater har sine egne oppsetninger som Ole Brumm/ Winnie the Pooh som spilles både på Engelsk og Norsk. Samt deltar i mange av egal teaters oppsetninger sammen med profesjonelle skuespillere i stykker som Lille bror og Knerten av Anne Cath Vestly, Folk og røvere Kardemomme by, Pippi Langtrømpe på de sju hav, Blekkspruten av Gro Dahle, Emil i Lønneberget. Sirkus Mikkelski av Alf Prøysen, Emil i Lønneberget med mer. 

Det hele startet med vårt eget lille familie teater her er Njål, Hulda Vivian og Porfirio 
Knerten og Lillebror 

Ingeborg gjør seg klar til forestilling Sirkus Mikkelski Solør festivalen
Teaterøevelser
En liten matpause mellom forestillingene. Først en på norsk så en på engelsk!! Fantastisk fine forestillinger. utrolog stolt av denne gjengen!
Her øves det
Sirkus Mikkelski av Alf Prøysen
Pippi på de sju hav turne musikkteatret i Kongsberg