Et levene vika!

Knerten og Lillebror - Egal teater

KNERTEN OG LILLEBROR KOMMER PÅ BESØK

Det er ikke lenge siden «Peter Pan» tok turen til Vika og nå på lørdag 11 mars er det ingen andre enn «Knerten og Lillebror» som kommer på besøk til oss, nærmere bestemt til Munkedammsveien 80.

egal teater - logoSelvsagt snakker vi om égal teater, en av de nyeste etableringene i Vika. De er på plass i teateret som originalt ble bygget i 1949 med krigsskade erstatningsmidler etter Fillipstad brannen. Selv om de er relativt nye i nabolaget har égal teater eksistert i 12 år og de er spesielt kjent for å ha laget forestillingen «Sinnamann» hvor bla Kulturrådet og Fritt ord gikk inn og støttet produksjonen.

égal teater har gjennom årene reist landet rundt og både spilt og produsert en rekke populære forestillinger for store og små. «Knerten og Lillebror» basert på Anne Cath. Vestly sine historier er en av disse som vi altså kan oppleve nesten «hjemme» nå på lørdag. For de som gikk glipp av «Peter Pan» i vinterferiehelgen blir det en ny sjanse neste lørdag, så det er bare å legge det inn i kalenderen allerede nå.

vivian - egal teater

Vivian Hein

Når vi snakker med Vivian Hein, en av de to som leder det skuespiller drevne teaterkompaniet, så kan hun love at de har flere spennende nyproduksjoner på trappene så det er mye å se frem til. Vivian har forøvrig turnert med Riksteateret og debuterte i 1994 på Teater Ibsen i tittelrollen Piccolina i «Piccolina og den hvite klovnen».

porfirio - egal teater

Porfirio Gutierrez

Den andre som holder styringen i égal teater er Porfirio Gutierrez. Han debuterte i rollen som Stein i «Døden på Oslo S» som mange helt sikkert husker og han er også kjent fra serien «Af1» som fritidsklubblederen Kjell i senere år. Kanskje har du også sett Porfirio som seg selv i «Helt Perfekt». Skuespiller spiren ble allerede sådd på Uranieborg skole da han gjorde rollen som Jean Valjean i verdens første amatør produksjon av «Les Miserables» og som Sweeney Todd i «Sweeney Todd» samme sted sent på 80-tallet.

De to samarbeider med mange dyktige skuespillere og kunstnere i sine prosjekter og med det fantastiske teaterlokalet de nå har etablert seg i så vil de nok fortsette med å glede og underholde store og små i Munkedammsveien 80.

Og nå er det altså «Knerten og Lillebror» som står for tur, førstkommende lørdag kl. 14. Vil du være sikker på å få plass kan det lønne seg å kjøpe billetter allerede nå via denne linken her, ledige billetter selges også i døren 1 time før forestillingen starter.

Vi gleder oss til å følge Vivian og Porfirio fremover og ønsker lykke til med det nye teateret, eller «break a leg» som det egentlig heter 
</p>
			</div><!-- .entry-content -->

	<footer class= This entry was posted in Forsiden by Vivian. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.