Pippi Langstrømpe på De Syv Hav


Pippi Langstrømpe På De Syv Hav er historien om Pippi som bor alene i Villa Villekulla, sammen med apen sin Herr Nilsson og hesten Lille Gubben. Pippi blir venner med nabobarna Tommy og Annika, som får oppleve mange spennende og overaskende ting sammen med den helt spesielle jenta i Villa Villekulla. Pippis mamma er død, og pappaen hennes bor på en sydhavsøy, hvor han er konge. Pippis slekt er full av berømte sjørøvere, og Pippi har også tenkt til å bli sjørøver når hun blir stor. Som dere sikkert skjønner får ikke Tommy og Annika en kjedelig dag så lenge de er sammen med Pippi.

Frøken Pruselius, som er leder for barnevernet, er ikke like imponert. Hun syns rett og slett det er uforsvarlig at Pippi som ikke er voksen skal bo alene, og når hun selv ikke klarer å overbevise Pippi om å flytte til barnehjemmet, sender hun politibetjentene Kling og Klang for å hente Pippi. Men etter å ha blitt bedre kjent med Pippi er ikke politiet like sikre på at hun ikke kan klare seg ganske godt på egenhånd. Når Pippi får vite at pappaen hennes har blitt tatt til fange av pirater på en sydhavsøy, tar hun med seg Tommy og Annika for å hjelpe til med å befri Kaptein Langstrømpe.

Kommer hjelpen fram i tide, eller klarer piratene å få tak i Sjørøver Fabbes fantastiske gullskatt? Kan sjørøverne med alle sine sverd og kanoner klare å bekjempe Pippi – verdens sterkeste jente?

Av Astrid Lindgren
Manus sammensatt av Johan Gille

Pippi: Maria Elise Remberg
Tommy: Bård Elias Frøsland Nystøy
Annika: Hulda Hein-Gutierrez
Blodsvente/Klang: Andreas Cappelen/Henrik Berg Larsen
Frøken Pruselius/Sjørøver Madam: Vivian Hein
Jokke med kniven/Postbud: Gaute Skjegstad
Kling/Fridolf/Franco: Gunnar Strand
Kapetein Efraim Langstrømpe: Porfirio Gutierrez
Fortellerbarn/Sjørøverfabbe/Marco: Njål Hein-Gutierrez
Pedro: Samuel Gutierrez
Fortellerbarn/ Mamma til Tommy og Annika: Kasandra Simonsen
Fortellerbarn/Rosalinda: Isabel Daae
Regi: Porfirio Gutierrez
Koregrafi: Karoline Bakka Hjertø
Scenografi: John Johannsen

 

Varighet: 1 time og 50 minutter

Veiledende aldersgrense: 3 år 

Velkommen til en begivenhetsrik teaterforestilling for hele familien!

 

Billetter:

https://www.ticketmaster.no/artist/pippi-pa-de-syv-hav-billetter/1221653