Skuespillere

SKUESPILLERENE

Vivian Hein – kunstnerisk leder, skuespiller og produsent

Vivian er utdannet skuespiller ved ALRA i London, og har i tillegg en pedagogisk utdanning fra KHiO. Hun produserte det kulturrådsstøttende teaterprosjektet Sinna Mann som mottok terningkast 6 under Vinterlysfestivalen på Nordland teater. Forskningsrådet finansierte Telemarkforsknigns forkningsgrapport om Sinna Mann prosjektet. Hun har medvirket i en rekke produksjoner ved flere institusjonsteatere:

Teater Ibsen Picolina den Hvite Klovnen Av Kari Saanum, Riksteatret Kristin i Frøken Julie, Agder Teater Tabaqi iJungelboken, Haugesund Teater, Lucy i Usynnlige venner av Allan Ayckeborn, (Invasjon), (Askepott), (Beatles) og (De døde vågner), og National teatret (Ibsenfestivalen).

Filmer og TV-produksjoner:

“22. juli” (Vibeke Hein Bæra) Defence lawyer regi Paul Greengras.”Hotel Cæsar” (Randi Blomberg), “Kampen for tilværelsen” (Vestkantmamma). Og “Haunted House” (Lara-K).

Vivian har også medvirket i tre av Roar Uthaugs reklamer filmer for Bremykt som vant Gullruten. Vivian har to selvskrevne stykker om “Erten og Furten” v/Troikateater hvor hun også er produsent. Vivian har i tillegg vært instruktør ved Buer Amatørteater med Regi på “Reisen til Julestjernen” i Ibsenhuset. Vivian har jobbet i Kulturskolen i Oslo og samarbeider med kulturskolens årlige sommerskolen oppdrag for Oslo kommune. Vivian er daglig leder ved egal teater i Munkedamsveien 80. på Skillebekk.

Medlem av Norsk Skuespillerforbund


Porfirio Gutierrez – daglig leder, regi, manus, skuespiller og produsent

Bilderesultat for porfirio gutierrez

Porfirio er utdannet skuespiller ved Arts Educational i London 1993 – 1996. Han har Praktisk Pedagogisk Utdanning ved Khio.

Porfirio har mange års erfaring som skuespiller og er per tiden også engasjert ved Oslo Nye Teater, i musikalen “Så som i Himmelen” i rollen som Holmfrid ellers er han å se i Lilyhammer, Alle sammen sammen, Monster, Hotell Cæsar, Helt Perfekt, AF1, Johnny og Johanna, Døden på Oslo S, Trøndelag teater, Nord Trøndelag teater, Haugesund Teater, Brageteateret og Rikskonsertene med ”Rottefangeren fra Hamelen”.

Porfirio har manus, bearberbeidelser og regi på Gnag og Behag og Lillebror og Knerten, Egner cabaret, Sinnamann, Hakkebakkespesial/Hakkebakkeskogen. Samt Rockeulven, Robin Hood, Peer Gynt, Froskene. Askepott og de tre nøttene og Trollet og prinsessene.

Medlem av Norsk Skuespillerforbund

Porfirio Gutierrez debuterte som skuespiller 16 år gammel i Døden på Oslo S

Porfirio har også blant annet spilt i følgende TV-serier:

Bilderesultat for hotel cæsar logoBeforeigners (TV Series 2019– ) - IMDbBilderesultat for af1Amazon.com: Lilyhammer - Staffel 1 - 3. Gesamtedition: Movies & TVNRK TV – Førstegangstjenesten

 

Andreas Cappelen – skuespiller

Kjent fra en rekke filmer, Tv-serier og reklamefilmer. Blant disse er: Kaptein Sabeltann, Knerten i Knipe, Pitbull Terje, Monstertorsdag, Ping Pong og Jackpot.

På Égal teater han spilt i “Folk og røvere i Kardemomme by” (Jonatan), “Pippi på De Syv Hav” (Blodsvente) og “Emil i Lønneberget” (Forteller, Lege og Kråkstorparen).

 


Samuel Gutierrez – skuespiller 

Roller på Égal teater:

“Peter Pan” (Peter Pan), “Folk og Røvere i Kardemomme by” (Trikkefører Syversen og Kjøpmann Berg), “Pippi På De Syv Hav” (Pedro og Forteller), “Knerten og Lillebror” (Lillebror).

Reklamefilmer: Tine yoghurt, Stabburet leverpostei, Bakers boller, Gule sider, NSB, Bendit, Kims.

Filmer, TV-serier: Utøya (2018), AF1 (2010), Voksensmerter (2020).

TV-serier (dubbing): Jake og sjørøverne i Drømmeland (Jake), Crash and Bernstein (Bernstein), Magikerne på Waverly Place (Nelvis), Phineas og Pherb (Pherbs fetter og Baljeet), Dog with a blog (Karl), Supertrioen (Tuck).

Samuel har i samarbeid med Vegard Hurum (Nordic songs) laget musikk til Peter Pan og Ronja Røverdatter.


Mathilde Storm – skuespiller

Mathilde er kjent fra en rekke roller innen film, reklamer, teater og dubbing.

På Égal teater spiller hun i “Peter Pan” (Wendy), “Emil i Lønneberget” (Lina), “Piken med Svovelstikkene” (Piken med svovelstikkene) og “Grantreet” (Piken med svovelstikkene).

Hun har spilt i reklamefilmer for Telenor gjennom flere år, samt vignetter for NSB og NRK.

Mathilde har hovedrollen i filmen “Løvekvinnen” (2016), produsert av Filmkameratene. Hun spiller “Ine” i NRKp3-serien “Rådebank” (2019).

I tillegg har hun vært stemmeskuespiller siden 2007.


 
 

 

 
 
 

 

Maria Remberg utdannet muskel artist Spiller Pippi i Pippi Langstrømpe på de sju hav hos Egal teater og Politi betjent Lie i Døden på Oslo S

Recent Posts

Døden på Oslo S basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn. Manus: Axel Hellestenius. Musikk : Frank Hammersland.

Posted on  by Vivian

Uroppført på National teatret.

Dette er historien om Torshovgutta Pelle og Proffen, og om Lena, Nina, Stein og Filla – og andre som har falt utenfor og menneskene som utnytter dem. Nå får denne ikoniske fortellingen nytt liv av regissør og skuespiller Porfirio Gutierrez som selv spilte rollen som Stein i filmatiseringen på nittitallet. Manus er av Axel Hellstenius og nyskrevne låter av Frank Hammersland. “Døden på Oslo S er en historie om hard asfalt mot ung hud” Sier Eva Isaksen regissøren av filmen. Forestillingen ble uroppført av Nasjonalteateret på Økern senteret og blir kalle en hyllest til det streite! Bli med å se!Døden på Oslo S

  1. Døden på Oslo S basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn. Manus: Axel Hellestenius. Musikk : Frank Hammersland. Leave a reply
  2. Leave a reply
  3. REISEN TIL JULESTJERNEN. Leave a reply
  4. Leave a reply
  5. Godt Nytt ÅR!🌟Egal teater spiller Ronja Røverdatter lørdag og søndag den 8.og 9. januar kl. 1400. Vi spiller med inntil 50 publikummere per forestilling. Velkommen.❤️ Leave a reply
  6. Ronja Røverdatter den 18. desember er flyttet til 16.januar kl. 1400 på grunn av restriksjoner fra myndighetene. Leave a reply
  7. “Trollenes jul”-billetter for salg på Ticketmaster.no for julen 2021! Leave a reply
  8. Leave a reply
  9. Leave a reply