Skuespillere


SKUESPILLERE

  


Vivian Hein – leder, skuespiller og produsent

Aktuell i:

Paul Greengrass – Netflix Rolle: Defence Lawyer partner to Geir Lippestad

Hotel Cæsar

Psykolog Blomberg i Hotel Cæsar

Logoen til Kunsthøgskolen i Oslo

Pedagogisk Utdanning i Teater ved Khio 2009  

Vivian er utdannet skuespiller ved skolen ALRA i London. Hun produserte det kulturrådsstøttende teaterprosjektet Sinna Mann basert på Gro Dahles bok som mottok terningkast 6 under Vinterlysfestivalen Nordlandteater. Forskningsrådet finansierte Telemarkforsknigns forkningsgrapport om Sinna Mann prosjektet. Hun har medvirket i en rekke produksjoner ved institusjonsteatere for uten alle rollene hun spiller i Egal teater, som Teater Ibsen Picolina den Hvite Klovnen, Rikstearet Frøken Julie, Agder Teater Jungelboken, Haugesund Teater, Usynnlige venner, Invasjon, Askepott, Beatles, De døde vågner, National teateret Ibsenfestivalen 2010, tv- produksjoner,fil og kort filmer, psykolog Randi Blomberg i Hotel Cæsar, vestkantmamma i Kampen for tilværelsen og skolen i Nrk Drama, Aktuel i ny International spillefilm,samt spilte hovedrollen som Laura K-film sin stumfilm “Haunted Hause” Vivian har også medvirket i tre av Roar Uthaugs reklamer filmer for Bremykt som vant Gullruten. Vivian har to selvskrevne stykker om “Erten og Furten” v/Troikateater hvor hun også er produsent. Vivian har også vært intruktør ved Buer Amatørteater med Regi på Reisen til Julestjernen i Ibsenhuset. Vivian har jobbet i Kulturskolen i Oslo og samarbeider med kulturskolens årlige sommerskolen oppdrag for Oslo kommune. Vivian er daglig leder ved egal teater i Munkedamsveien 80. på Skillebekk.

  Medlem av Norsk Skuespillerforbund


Porfirio Gutierrez – regi, manus, skuespiller og produsent.

Bilderesultat for porfirio gutierrez

Porfirio er utdannet skuespiller ved Arts Educational i London 1993 – 1996. Han har Praktisk Pedagogisk Utdanning ved Khio.

Porfirio har mange års erfaring som skuespiller.

Blant annet:

Lilyhammer, Alle sammen sammen, Monster, Hotell Cæsar, Helt Perfekt, Af1, Johnny og Johanna, Døden på Oslo S, Trøndelag teater, Nord Trøndelag teater, Haugesund Teater, Brageteateret og Rikskonsertene med ”Rottefangeren fra Hamelen”.

Porfirio har manus, bearberbeidelser og regi på Gnag og Behag og Lillebror og Knerten, Egner cabaret, Sinnamann, Hakkebakkespesial/Hakkebakkeskogen. Samt Rockeulven, Robin Hood, Peer Gynt, Froskene. Askepott og de tre nøttene og Trollet og de syv prinsessene.

Medlem av Norsk Skuespillerforbund

Porfirio Gutierrez debuterte som skuespiller 16 år gammel i Døden på Oslo S

Han har også blant annet spilt i følgende TV-serier:

Bilderesultat for hotel cæsar logo

Bilderesultat for lilyhammer


Andreas Cappelen – skuespiller

Skuespiller: Kjent fra en rekke film- og Tv serier

Kaptein Sabeltann, Knerten i Knipe, Pitbull Terje, Monstertorsdag, Ping Pong, Jackpot

Bilderesultat for andreas cappelen


Lina Kristin Berg – skuespiller

Bilderesultat for bilde lina kristin berg

Har spilt hovedrollen “Pippi” i Pippi På De Sju Hav og Fru Bastian og Pølsemakeren i Kardemommeby på teateret.

Hun er utdannet skuespiller, danser og sanger ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo.


Gunnar O. H. Strand – skuespiller/dukkespiller

Bilderesultat for gunnar strand bilder oslo skuespiller

Gunnar er utdannet skuespiller ved Rose Bruford 1997 – 2000. Han har medvirket i en rekke produksjoner i inn og utland i roller som blant andre Richard III, Truffaldino, Kreon, Konstantin og Sir Simon Canterville og mottok strålende omtale for det egenproduserte monodramaet “En galmanns dagbok” på Parkteateret i Oslo.

Gunnar er medlem av Norsk Skuespillerforbund. – www.gunnarstrand.no


Samuel Gutierrez – skuespiller

Samuel har spilt/spiller i disse forestillingene for égal teater:

“Peter Pan og Kaptein Krok” (Peter Pan), “Folk og Røvere i Kardemomme by” (Trikkefører Syversen og Kjøpmann Berg), “Pippi På De Syv Hav” (Pedro og Forteller), “Knerten og Lillebror” (Lillebror)

Reklamefilmer: Tine yoghurt, Stabburet leverpostei, Bakers boller, Gule sider, NSB, Bendit, Kims

Filmer, TV-serier: Utøya (2018) AF1 (2010)

TV-serier (dubbing): Jake og sjørøverne i Drømmeland (Jake), Crash and Bernstein (Bernstein), Magikerne på Waverly Place (Nelvis), Phineas og Pherb (Pherbs cousin og Baljeet), Dog with a blog (Karl)


Kari Bunæs – Dukkespiller

Relatert bilde

Kari er utdannet skuespiller ved teater høgskolen i malmø 1986-89. Hun har også sin utdannelse fra Teaterprosjekt 84, Romeriket  folkehøyskole og manus- og dramaturgikurs i Stockholm.

Kari har bred erfaring som skuespiller innenfor teatre, film og tv. Som dukkespiller har hun gjort ulike oppsetninger ved Riksteatret hvor hun bl.a. spilte Ringeren av Notre Dame.


Anne Sjøbakken Fleiner – skuespiller

«Anne kommer fra Helgeroa i Vestfold og flyttet til London som 19-åring for å ta sin bachelor i Theatre Dance. Hun har nå jobbet som musikalartist over hele Skandinavia i over 10 år.
Blant produksjonene hun har vært med i finner vi Mamma Mia, West Side Story, Shrek, Flashdance og Jersey Boys.»

Mathilde Hartviksen – skuespiller

Bilderesultat for mathilde hartviksen

skuespiller og pedagog


Lars Reynert Olsen – Skuespiller

Bilderesultat for lars reynert

Gars Pedersen – skuespiller

Gard er utdannet skuespiller ved Arts Educational i London 1995-98, har studert maskespråk ved Høgskolen i Oslo og er medlem av NSF. Gard har bred erfaring som skuespiller fra teatere, film og fjernsyn.

Treffer du på Gard så møter du en morsom fyr som vanligvis ikke er sint. Gard synes nemlig det er utrolig slitsomt å være sint. Gard er også kjent fra en rekke film og tv serier.

Gaute Boris Skjegstad – skuespiller

Bilderesultat for gaute skjegstad
Gautes stemme har du garantert hørt hvis du eier en TV med kanalene Disney Channel eller Cartoon Network. Noen av de største rollene han har dubbet er “Spencer” i “iCarly” og “Kosmo” i “Fairly Odd Parents” og “Ginka” i “Beyblade Metal Fusion”.
Han er skuespiller kjent fra Hotel Cæsar og i filmen 1732 Høtten.
Gaute er produsent for teater Ipso med den ” Den lille Prinsen” og Boblebandittene. Han har som nevnt bred erfaring innfor dubbing både når det gjelder regi og gi stemme til utallig kjente figurer på film og tv.

Yngve Rønning – Scenograf

Cesar Bolly – musiker, komponist og fotograf

Bilderesultat for cesar bolly


Kenneth Holt scenograf “Blekkspruten”Relatert bilde


Siste innlegg

Sirkus Mikkelski av Alf Prøysen! Forestillingen er støttet av Oslo kommune Kulturetaten!

Forestillingen vises hos egal teater: 22/06,  29/6,  22/9, 6/10, 20/10 og 3/11

Sirkus Mikkelikski av Alf Prøysen (Innbundet)

Og nå skal Bolla pinnsvin gå til skolen….Helene Hare frøken glad og lett……Ruski og Snuski……Hompetitten hompetatten hompetitten teia …..Husmannspolka, Nøtteliten, Puslegrisen, Marte og Baldrian. Selve arvesølvet i fra den folkekjæreste Alf Prøysens Sirkus Mikkelikski. En spennende barne og familiekomedie hvor Bolla Pinnsvin og dyrebarna tar innersvingen på Sirkus triksterne Ruski og Snuski som kidnapper Ola Rådyr men dyrebarna og med Bolla Pinnsvin slår sine kloke talentfulle hoder sammen med de nye menneskevennene sine Per og Turid og gir Sirkus direktøren og dyretemmeren en lærepenge i manesjen på dyrenes eget skogssirkus Sirkus Mikkelikski!Bli med til fantasiens fortryllede Prøysen skog! Kjøp billetter hos ticketmaster eller https://www.eventim.no/tickets.html?affiliate=N11&doc=erdetaila&fun=erdetail&erid=2482380

https://www.ticketmaster.no/search/?keyword=Sirkus+Mikkelikski
  1. En midtsommernattsdrøm av William Shakespeare. Legg igjen en kommentar
  2. Egal teater samarbeider med Redd Barna om forestillingen Sinna Mann. Legg igjen en kommentar
  3. Støttet av Oslo kommune kulturetaten! Legg igjen en kommentar
  4. Å gi Sinne en Scene. Evaluering av egal teaters forestilling Sinna Mann Telemark forskning 2019 Legg igjen en kommentar
  5. Sirkus Mikkelikski av Alf Prøysen lørdag 1/6 kl: 1400 Legg igjen en kommentar
  6. Velkommen til den spennende forestillingen om “Knerten og Lillebror” basert på Anne Cath. Vestly sine prisbelønte bøker! Dette er en forestilling fylt av spenning, humor og dramatikk! Etter forestillingen får alle barna hilse på “Knerten” i levende live!! Bli med på en fantastisk reise hos egal teater! Forestillingen spilles den 2/2 kl: 1400 og 24/2 kl:1400 Legg igjen en kommentar
  7. PETER PAN! Heeey hååå…..alle landkrabber små!! Hei hååå….på planken skal dere gå! Kom å se eventyr klassikeren om Peter Pan som utfordrer selveste Kaptein Krok når han forsøker å redde Wendy fra de skumle sjørøverne og en sulten Krokodille! Tik takk….tik takk. Forestillingen vises lørdag den 23/4 kl: 1300. Billetter kjøpes hos www.ticketmaster.no Legg igjen en kommentar
  8. Velkommen til den spennende forestillingen om “Knerten og Lillebror”basert på Anne Cath.Vestly sine prisbelønte bøker! Dette er en forestilling fylt av spenning, humor og dramatikk! Etter forestillingen får alle barna hilse på “Knerten” i levende live!! Bli med på en fantastisk reise hos egal teater! Forestillingen spilles den 2/2 kl: 1400 og 24/2 kl:1400 Legg igjen en kommentar
  9. Velkommen til Alf Prøysens Sirkus Mikkelikski! Forestilingen har premiere lørdag den 2/3, og spilles den 9/3, 16/3, 23/3, 30/3, 6/4 kl.1300 alle dager. Billetter selges hos www.ticketmaster.no Legg igjen en kommentar