Skuespillere

SKUESPILLERE


Vivian Hein – kunstnerisk leder, skuespiller og produsent

Noen tidligere roller:

Paul Greengrass – Netflix Rolle: Defence Lawyer partner to Geir Lippestad

Psykolog Blomberg i Hotel Cæsar


Pedagogisk Utdanning i Teater ved Khio 2009  

Vivian er utdannet skuespiller ved skolen ALRA i London. Hun produserte det kulturrådsstøttende teaterprosjektet Sinna Mann basert på Gro Dahles bok som mottok terningkast 6 under Vinterlysfestivalen Nordlandteater. Forskningsrådet finansierte Telemarkforsknigns forkningsgrapport om Sinna Mann prosjektet. Hun har medvirket i en rekke produksjoner ved institusjonsteatere for uten alle rollene hun spiller i Egal teater:

Teater Ibsen (Picolina den Hvite Klovnen), Rikstearet (Frøken Julie), Agder Teater (Jungelboken), Haugesund Teater (Usynnlige venner), (Invasjon), (Askepott), (Beatles), (De døde vågner), National teateret (Ibsenfestivalen 2010).

Tv- produksjoner, film og kortfilmer:

Psykolog Randi Blomberg i “Hotel Cæsar”, Vestkantmamma i “Kampen for tilværelsen”. Aktuell i ny International spillefilm, samt spilte hovedrollen som Laura K-film i sin stumfilm “Haunted House”

Vivian har også medvirket i tre av Roar Uthaugs reklamer filmer for Bremykt som vant Gullruten. Vivian har to selvskrevne stykker om “Erten og Furten” v/Troikateater hvor hun også er produsent. Vivian har i tillegg vært instruktør ved Buer Amatørteater med Regi på “Reisen til Julestjernen” i Ibsenhuset. Vivian har jobbet i Kulturskolen i Oslo og samarbeider med kulturskolens årlige sommerskolen oppdrag for Oslo kommune. Vivian er daglig leder ved egal teater i Munkedamsveien 80. på Skillebekk.

Medlem av Norsk Skuespillerforbund


Porfirio Gutierrez – daglig leder, regi, manus, skuespiller og produsent

Bilderesultat for porfirio gutierrez

Porfirio er utdannet skuespiller ved Arts Educational i London 1993 – 1996. Han har Praktisk Pedagogisk Utdanning ved Khio.

Porfirio har mange års erfaring som skuespiller og er per tiden også engasjert ved Oslo Nye Teater, i musikalen “Så som i Himmelen” i rollen som Holmfrid ellers er han å se i Lilyhammer, Alle sammen sammen, Monster, Hotell Cæsar, Helt Perfekt, Af1, Johnny og Johanna, Døden på Oslo S, Trøndelag teater, Nord Trøndelag teater, Haugesund Teater, Brageteateret og Rikskonsertene med ”Rottefangeren fra Hamelen”.

Porfirio har manus, bearberbeidelser og regi på Gnag og Behag og Lillebror og Knerten, Egner cabaret, Sinnamann, Hakkebakkespesial/Hakkebakkeskogen. Samt Rockeulven, Robin Hood, Peer Gynt, Froskene. Askepott og de tre nøttene og Trollet og prinsessene.

Medlem av Norsk Skuespillerforbund

Porfirio Gutierrez debuterte som skuespiller 16 år gammel i Døden på Oslo S

Porfirio har også blant annet spilt i følgende TV-serier:

Bilderesultat for hotel cæsar logoBeforeigners (TV Series 2019– ) - IMDbBilderesultat for af1Amazon.com: Lilyhammer - Staffel 1 - 3. Gesamtedition: Movies & TVNRK TV – Førstegangstjenesten


Andreas Cappelen – skuespiller

Kjent fra en rekke film- og Tv serier og reklamefilmer. Blant disse er: Kaptein Sabeltann, Knerten i Knipe, Pitbull Terje, Monstertorsdag, Ping Pong og Jackpot.

På Égal teater han spilt i “Folk og røvere i Kardemomme by” (Jonatan), “Pippi på De Syv Hav” (Blodsvente) og “Emil i Lønneberget” (Forteller, Lege og Kråkstorparen)


Gunnar Strand – skuespiller og dukkespiller

Image result for gunnar strand skuespiller

Gunnar er utdannet skuespiller ved Rose Bruford 1997 – 2000. Han har medvirket i en rekke produksjoner i inn og utland i roller som blant andre Richard III, Truffaldino, Kreon, Konstantin og Sir Simon Canterville og mottok strålende omtale for det egenproduserte monodramaet “En galmanns dagbok” på Parkteateret i Oslo.

Gunnar er medlem av Norsk Skuespillerforbund. – www.gunnarstrand.no


Samuel Gutierrez – skuespiller og komponist

Samuel har spilt/spiller i disse forestillingene for Égal teater:

“Peter Pan” (Peter Pan), “Folk og Røvere i Kardemomme by” (Trikkefører Syversen og Kjøpmann Berg), “Pippi På De Syv Hav” (Pedro og Forteller), “Knerten og Lillebror” (Lillebror). I tillegg har han vært akkompagnatør med piano på «Grantreet» og «Piken med svovelstikkene».

Reklamefilmer: Tine yoghurt, Stabburet leverpostei, Bakers boller, Gule sider, NSB, Bendit, Kims

Filmer, TV-serier: Utøya (2018), AF1 (2010), Voksensmerter (2020)

TV-serier (dubbing): Jake og sjørøverne i Drømmeland (Jake), Crash and Bernstein (Bernstein), Magikerne på Waverly Place (Nelvis), Phineas og Pherb (Pherbs fetter og Baljeet), Dog with a blog (Karl), Supertrioen (Tuck)


Mathilde Storm – skuespiller

Mathilde er kjent fra en rekke roller innen film, reklamer, teater og dubbing.

På Égal teater spiller hun i “Peter Pan” (Wendy), “Emil i Lønneberget” (Lina), “Piken med Svovelstikkene” (Piken med svovelstikkene) og “Grantreet” (Piken med svovelstikkene).

Hun har spilt i utallige reklamefilmer for Telenor gjennom flere år, samt vignetter for NSB og NRK.

Mathilde har hovedrollen i filmen “Løvekvinnen” (2016), produsert av Filmkameratene. Hun spiller også “Ine” i NRKp3-serien “Rådebank” (2019). I tillegg har hun virket som stemmeskuespiller for en rekke selskaper siden 2007.


Gaute Boris Skjegstad – skuespiller
Bilderesultat for gaute skjegstad
Gautes stemme har du garantert hørt om du eier en TV med kanaler som Disney Channel og Cartoon Network. Noen av rollene han har dubbet er “Spencer” i “iCarly” og “Kosmo” i “Fairly Odd Parents” og “Ginka” i “Beyblade Metal Fusion”.
Han er skuespiller kjent fra Hotel Cæsar og i filmen 1732 Høtten.
Gaute er produsent for teater Ipso med den “Den lille Prinsen” og Boblebandittene. Han har som nevnt bred erfaring innfor dubbing både når det gjelder regi og gi stemme til utallig kjente figurer på film og tv.

Lina Kristin Berg – skuespiller

Bilderesultat for bilde lina kristin berg

Lina har spilt hovedrollen Pippi i “Pippi På De Sju Hav” og Fru Bastian og Pølsemakeren i “Folk og røver i Kardemomme by” på teateret.

Hun er utdannet skuespiller, danser og sanger ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo.


Kari Bunæs – dukkespiller

Relatert bilde

Kari er utdannet skuespiller ved teater høgskolen i malmø 1986-89. Hun har også sin utdannelse fra Teaterprosjekt 84, Romeriket folkehøyskole og manus- og dramaturgikurs i Stockholm.

Kari har bred erfaring som skuespiller innenfor teatre, film og tv. Som dukkespiller har hun gjort ulike oppsetninger ved Riksteatret hvor hun bl.a. spilte Ringeren av Notre Dame.


Anne Sjøbakken Fleiner – skuespiller

Anne kommer fra Helgeroa i Vestfold og flyttet til London som 19-åring for å ta sin bachelor i Theatre Dance. Hun har nå jobbet som musikalartist over hele Skandinavia i over 10 år.
Blant produksjonene hun har vært med i finner vi Mamma Mia, West Side Story, Shrek, Flashdance og Jersey Boys.

Lars Reynert Olsen – skuespiller

Bilderesultat for lars reynert

Lars er kjent gjennom en rekke reklamefilmer og Tv-serier og spilte Tobias i tårnet i “Folk og røvere i Kardemomme by”.


Nami Kiagava Skuespiller og danser.
Kan være et bilde av 1 person

 Kenneth Holt – scenograf

Relatert bilde

“Blekkspruten”

Recent Posts

  1. Godt Nytt ÅR!🌟Egal teater spiller Ronja Røverdatter lørdag og søndag den 8.og 9. januar kl. 1400. Vi spiller med inntil 50 publikummere per forestilling. Velkommen.❤️ Leave a reply
  2. Ronja Røverdatter den 18. desember er flyttet til 16.januar kl. 1400 på grunn av restriksjoner fra myndighetene. Leave a reply
  3. “Trollenes jul”-billetter for salg på Ticketmaster.no for julen 2021! Leave a reply
  4. Leave a reply
  5. Leave a reply
  6. Hurra vi har åpnet opp❤️sjekk vårens forestillinger🎭🥳 Leave a reply
  7. “Den hvite klovnen” av Kari Saanum. Stor takk for støtten fra Norsk Kulturråd og Kultur Etaten Oslo kommune og til Teater Ibsen for lån av kostymer. Leave a reply
  8. Ronja Røverdatter av Astrid Lindgren spilles hele sommern 2021 🌸 Leave a reply
  9. Terningkast 6 uhyggelig sterkt! “Sinna mann” er blitt en uhyggelig sterk historie om vold mot barn, men også en fortelling om at det nytter å si fra. “Det brenner en brann i pappa. Brannen sniker seg oppover ryggen på han og tar over min snille pappa. Ikke slå. Ikke slå. Er det min feil at pappa blir sånn? Jeg lover at jeg skal bli annerledes. Jeg skal ikke rope høyt, jeg skal til og med slutte å puste. Bare du slutter å slå”. Det er dukken Boy som sier dette i stykket “Sinna mann” med Egal teater. Et samarbeid mellom Nordland Teater og redd barna har gjort det mulig å sette opp denne forestillingen der fokus settes på barn som opplever vold i hjemmet. Beskjeden i stykket er klar. Gi beskjed før det er for seint. Vi får oppleve uhyggelig skremmende teaterkunst på scenen. Der en dukke synliggjør barns frykt for at det er deres feil at foreldre slår og hvor urettferdig det er. På en pedagogisk måte får vi også se at det nytter å si fra. Dette er en beskjed som ikke kan sies klart nok. Barn skal ikke slås og de som ser at slike uhyrligheter skjer har en plikt til å si fra om problemet. Det er vår plikt som voksne å sørge for at slike overgrep ikke skjer og det viser stykket på en fortreffelig måte. Dette stykket ble vist for barn som går i tredje klasse. Altså ganske unge mennesker og det er klart at mange av disse ble redde under forestillingen, men det er også poenget. Vold er skremmende og det treffer nok barna på en bunnsolid måte. Etter forestillingen var det satt av tid til diskusjon med barna og på den måten blir nok en del uklarheter opplyst. Men fy flate for en forestilling dette var. Til å være første dag i Vinterlysfestivalen så peker pilen bare oppover og jeg tror at hvis dette er noe man skal legge lista etter så blir dette noen dager med ekstremt høy kvalitet. Rett og slett glimrende. Viktor Leeds Høgseth Les mer om: Festival Lik Rana Blad på Facebook Leave a reply