Peter Pan

wendy

Wendy & Peter Pan

PETER PAN

Bli med å se den spennende historien fra den kjente barn klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland som må kjempe mot de onde sjørøverne med Kaptein Krok i spissen, som også er livredd for en sulten krokodille som svelget en tikkende vekkerklokke og spiste hånden hans opp. Hvem vinner denne duellen når Peter Pan må redde Wendy som er blitt kidnappet på skipet til selveste Kaptein krok? Her er det bare en som kan vinne! Det blir humor og ablegøyer med dekksgutten Smisk som roter det hele til under heftige fektescener og Tingeling som til og med er villig til å gå i døden for å redde den store helten Peter Pan.

peter pan bilde

“Peter Pan” Gaute Sjeggestad,” Wendy” Mathilde Harviksen, “Kaptein Krok” Porfirio Gutierrez,” Smisk” Vivian Hein

 Porfirio Gutierrez som selveste Kaptein krok kjent fra bl.a. barnetvserien Af1, Nrk Drama

  • Bilderesultat for kaptein krok porfirio gutierrez
    Du finner dem aldri! ler det unge publikummet høylytt mot Kaptein Krok, som lett hysterisk leter etter erkefiendene Peter Pan og vennene hans.

Ingen tvil hvor tilskuernes sympati ligger. En sjørøver som sier at han ikke liker barn, vil ikke barna ha noe med å gjøre, om de aldri så mye har kledd seg på piratvis for anledningen, med hatt og lapp for øye.

Glad i onde barn
Sjørøverkapteiner fascinerer, enten de heter Krok eller Sabeltann. At fortellingen om Peter, Wendy og de foreldreløse barna er forkortet til det absolutte minimum, lar ikke de minste seg merke av når det er fektekamp, gjemsel og dumme, morsomme pirater på scenen. Småsjørøverne hopper opp og ned, peker og roper til skuespillerne og lar seg rive med.

Den feige sjørøveren forsøker til slutt å forgifte Peter Pan med oransje krokodillegift.

– Skal jeg ta litt mer oppi? spør han publikum. Hele flasken, synes noen av de søte små, til Kaptein Kroks store fornøyelse.

– Jeg blir alltid så glad når jeg oppdager at det finnes onde barn også, sier Kapteinen og vifter med kroken.

Hilser på kroken
Så går historien sin velkjente gang, og både Krok og annenpirat Smisk må trippe ut på planken ned i det Store Lungegårdshavet, der tikkende krokodiller lurer. Til stor jubel blant de yngste.

Heldigvis dukker begge to opp igjen like etterpå, og de tøffeste av småsjørøverne til og med får lov til å ta Kapteinen i kroken.

– Men bare hvis dere er rene på hendene! Jeg liker ikke slimete småbarnsskitt, utbryter den beseirede piraten. Peter Pan, som ikke synes at barn er ekle, overlater sjørøverskipet til de yngste som nå har sittet stille lenge nok. Han vet at selv om det er gøy å se på sjørøvere, så er det enda morsommere å være sjørøver selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.